18. marts 2019

Bare en hurtig status herfra, da vi for en gangs skyld har internet. De næste par dage vil I nok undre jer over det mærkelige spor, I vil se på GPS'en (linket til denne ligger i et tidligere indlæg). Vi kommer nemlig til at gå på asfaltvej til Kautokeino, som er vores næste depot 🙈😕😅 Forklaringen er enkel - der er gået noget i stykker på Anders' ene binding på skiene, som vi ikke kan reparere 🔧👨‍🔧 Og da det er det, der holder støvlen fast på skiene, er det ikke muligt at bruge skien, når disse er knækket.


I første omgang var det bare den ene metaldims, som knækkede af og derfor kunne vi fortsætte ved at spænde støvlen fast på skiene med en strop.


Men nu her efter et par dage, er den anden også knækket.


Heldigvis var vi nået til den hovedvej, som fører til Kautokeino (faktisk havde vi kun lige forladt den for at krydse det næste fjeldområde), så vi skyndte os at vende om og går nu på vejen. Det gode er, at vi allerede er i Kautokeino kommune 🤩😊👏 At kommunerne i Norge så er ret store, er en anden detalje 😂 Vi ses om 70km Kautokeino.



Vi har dog aftalt, at vi må købe snacks i alle de butikker og tankstationer, vi kommer forbi 😋😍 En Google søgning viste dog, at den første tankstation er i... Kautokeino 😂

1 kommentar:

  1. Øv, med øv på. Så glemmer man næsten, at landsholdet stred sig igennem både vand og blæst til Nordjysk 2-Dages i denne weekend :-)
    Håber, I får en relativt let tur ned ad bakke til Kautokeino.
    --------
    OC

    SvarSlet

VI ER I MÅL!!!!! 🇩🇰🇳🇴🎉💥🎈💃🕺🙌🎊 Efter 147 dage og 2624km nåede vi Lindesnes og fyrtårnet 🔆 Det var noget helt særligt at gå m...